Sprekers


mr. drs. Stefan Jansen

mr. drs. Stefan Jansen

Stefan Jansen is advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschapsrecht bij de Voort Advocaten Mediators Hij schreef op het gebied van privacy diverse artikelen, onder andere over privacy op de werkvloer, in de sport en in de medezeggenschap. Stefan heeft hierover ook diverse lezingen verzorgd voor HR-medewerkers, ondernemingsraden en adviseurs. Hij vindt het privacyrecht het ‘recht van de toekomst’ en weet de verbinding te leggen tussen het recht en voorbeelden in de praktijk.

 
Brenno de Winter

Brenno de Winter

Brenno de Winter is ICT-analist,trainer, consultant, columnist en boekschrijver met een specialisatie op het gebied van informatieveiligheid en privacy. Met diverse hacks verwierf hij landelijke bekendheid, zoals bijvoorbeeld het hacken en reizen op de OV-chipkaart. Zijn journalistiek heeft geleid tot andere regelgeving voor overheden in Nederland. Hij onderzocht en onderzoekt meer dan 2.000 datalekken. Hij is zeer bedreven om de nieuwe regelgeving in alledaagse praktijk om te zetten. Zijn boeken zijn onder andere Digitale Stormvloed, Beschermen tegen Cybercrime, de Rode Hack, Privacy in het internettijdperk. Zijn lezingen zijn naast zeer feitelijk ook een inspirerende wervelstorm met een call to action en een geestige spiegel die ons wordt voorgehouden.

 
Jean Paul van Schoonhoven

Jean Paul van Schoonhoven

Jean Paul van Schoonhoven is directeur van privacy adviesbureau Legal2Practice. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in privacy-, compliance- en integriteitmanagement bij o.a. de Autoriteit Persoonsgegevens, de Autoriteit Financiële Markten, SNS REAAL en PostNL en is door de IAPP gecertificeerd voor FIP, CIPP/E, CIPM en CIPT. Verder is Jean Paul oprichter en redactielid van het tijdschrift Jurisprudentie bescherming persoonsgegevens en hoofddocent van toonaangevende privacy praktijktrainingen.

 
Mr. drs. Manouk Milbou

Mr. drs. Manouk Milbou

Manouk Milbou is advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht bij De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg. Zij houdt zich onder andere bezig met privacyrecht en adviseert zowel werkgevers als ondernemingsraden over privacy-gerelateerde kwesties. Manouk publiceert regelmatig in vakbladen en geeft diverse cursussen of lezingen over uiteenlopende arbeidsrechtelijke en medezeggenschapsrechtelijke onderwerpen.

 
Mr. Pascal Willems

Mr. Pascal Willems

Pascal Willems is advocaat en eigenaar van WVO Advocaten. Hij is specialist op het gebied van ziekte en verzuim, arbeidsomstandighedenrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheid, en de privacy van werknemers. Hij is als auteur verbonden aan diverse vakbladen zoals Arbo, BG Magazine, TBV en de Vakmedianet Jurisprudentiedatabank. Daarnaast treedt hij regelmatig op als docent bij diverse opleidingsinstituten en wordt hij geregeld gevraagd als gastspreker bij beroepsorganisaties zoals de NVAB, NVVA en de CSM.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.